Promo October F.timber bag extended to 2 November 2020!!

Hola hola hola!! Disebabkan sambutan hangat terhadap promo Oktober set Tote dan Sling Bag F.timber ni, makanya F.timber baik hati melanjutkan promo ni sehingga 2 November 2020! 

Jadi yang mana inform tunggu gaji baru masuk semalam dan hari ni even esok pun masih sempat untuk beli this bag set. Sis sendiri pakai this set sebab sangat-sangat best. Memang kena dengan golongan yang sentiasa membawa pelbagai barang ke mana-mana. Dalam masa yang sama still boleh bergaya dengan sling bag yang stylo. 

So cepat-cepat wasap sis di SINI to make your order. After this promo, tiada lagi promo sebegini beli 2 beg F.timber dengan harga yang sangat murah. Sebab harga asal both bags ni RM218 tapi this promo hanya RM139. Berbaloi kan? Tak jumpa kot bag branded original with high quality dengan harga below than RM150 for 2 bags. Apa tunggu lagi, nanti terlepas lagi. Yang nak bagi hadiah kat kawan, mak, adik, kakak, wife or anyone sempena birthday or anniversary memang terbaik! Uols amik 1, 1 lagi hadiahkan kepada sesiapa. See.. Banyaknya manfaat! Hehe. Cepat-cepat grab ok! 


Misya : Membeli dengan bijak. 

Comments

  1. cantik :)

    https://ejulz.blogspot.com/2020/11/senarai-pengomen-tegar-okt-2020.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. grab la 1 set en. ejulz boleh hadiahkan kat wife. hehe

      Delete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts