Review Blog || Ombak Bergigi by Om

Salam. Seterusnya blog ketiga terpantas (Segmen 10 Blogger Terpantas by Misya) yang saya nak review ni adalah blog Ombak Bergigi by Om. Unik tak nama blog ni? Hehe.. Rasanya ramai kenal dengan blog ni sebab antara blogger yang rajin singgah blogwalking dan join segmen atau giveaway inilah blognya. :)



Ok bila jengah je blog Om ni saya suka sebab blognya kemas. Susun atur header, side bar dan footer dia nampak perbezaan. Even blog saya pun tak sekemas blog beliau. hehe. Seperti juga tagline blognya iaitu Lifestyle Blogger, memang begitulah juga content blog Om. Ada pelbagai kisah beliau share. Even ada resipi-resipi menarik yang boleh dicuba. Allrite, thank you Om sudi join my segmen dan sememangnya beliau peserta tegar mana-mana segment pun. hehe. Teruskan berblogging! 


Misya : OCD - tak boleh tengok benda tak teratur.

Comments

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts