Semua ini RM49 sahaja!!!

Salam semua. Ramai tanya sis, bag F.Timber takda yang berharga below than RM50 ke? Yes, TIADA. Hehehe TAPI bulan ni sempena 11.11 sales, F.Timber bagi diskaun untuk selected item yang berharga RM99 diskaun sehingga 50%!! So anda hanya perlu bayar RM49 only for the bags. Wow!! Beg mana tu? Jom scroll ke bawah.

Guys, semua ni tengah hot selling okeys!! Bila lagi nak merasa beg original brand F.Timber rite? Beg-beg comel ni hanya offer sehingga 30 November 2020 ni tau. After that, ia jadi RM99 semula. Dan ada warna yang tinggal beberapa unit saja lagi. 



Cantik-cantik kan? So cepat-cepat pm/dm sis okeys di IG : @ftseller_bymisya untuk dapatkan beg uols. Stock terhad sebab once release je awal November hari tu, ramai dah grab. Sampai sis tak sempat nak update kat blog. Ngee.. 

Dan sis juga telah update katalog beg-beg baru di IG sis tau. Banyak design dan warna yang cantik-cantik serta pelbagai fungsi. Semuanya ada 15% diskaun okeys!! Jemput join group F.timber Catalog di telegram okeys. 

Cepat-cepat grab selagi stock masih ada! Boleh hadiahkan buat yang tersayang juga. Happy shopping! 


Misya : Peminat setia jenama F.Timber.

Comments

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts