Senarai Peserta & Pemenang Segmen 10 Blogger Terpantas by Misya

Salam semua. Anda dah jadi orang terpantas dalam segmen ni? Jika ya, tahniah! :) Blog anda akan di review 1 per 1 okeys. Makanya, dengan ini tamat sudah Segmen 10 Blogger Terpantas by Misya. Terima kasih buat yang sudi sertai. Yang tak dapat jadi 10 terawal menyertai segmen ni don't worry. Masih ada peluang untuk terpilih memenangi hadiah misteri yang sis maklumkan sebelum ini. So, sis senaraikan peserta dan pemenang hadiah misteri yang terpilih di sini ya. 


 10 Peserta Terpantas

4. Ammi


Peserta Seterusnya...

12. Ika.S
16. Mrs. A
19. Pha Is


Alhamdulillah thank you semua yang sudi join. Walaupun tahu maybe tak dapat jadi 10 terpantas but still luangkan masa join. :) Apakah hadiah misteri tersebut? Tarraaa... Sebuah folder case untuk letak any documents from SkirtbySisters. Jadi siapakah pemenang bertuah tersebut?

So, untuk hadiah misteri tersebut pemenangnya adalah :

Tahniah Mrs. A


Allrite disebabkan sis murah hati lagi kali ni sis tambah 1 lagi hadiah misteri untuk diberikan kepada salah seorang peserta terpantas. Which lepas membaca entry beliau kaitan angka 10 dengan beliau, membuatkan sis rasa dekat sangat dengan diri sis eepecially part beliau menceritakan pengalaman beliau melahirkan cahaya mata yang pertama. Maybe sebab sis pun bergelar seorang ibu, so sis rasa nak hadiahkan sesuatu buat beliau.. So tahniah buat blogger kedua terpantas iaitu Kakmim!

Apa hadiahnya?

Seutas tasbih putih comel ni.. Moga bermanfaat buat Kakmim. :)


Ok, kepada 10 terpantas, tunggu saya review anda 1 by 1 ya. Maybe ambil masa sebab almaklum kekadang ada pelbagai kekangan yang tak dapat dielakkan. ngee..

Untuk pemenang hadiah-hadiah sis, boleh emelkan details seperti nama, alamat (berserta poskod) dan nombor telefon anda ke aimi@aimisyahirah.com. Tak pun message je sis kat instagram @ftimberbymisya_putrajaya. Lagi cepat hantar details lagi cepat sis poskan hadiah, 

Ok yang tak berjaya menang jangan sedih-sedih tau.. Sis tetap visit entry anda dan sis ucapkan berbanyak terima kasih again sebab sudi join. InsyaAllah next time sis buat segmen lagi jangan serik join tau. Moga kita semua terus maju jaya as blogger! 


Misya : Review blog bukan menilai orang.


Comments

  1. Alhamdulillah, terima kasih dan tahniah kepada semua pemenang!!!

    ReplyDelete
  2. congratulations Mrs A! and tahniah top 10 :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah pada para pemenang ... ;)

    ReplyDelete
  4. Tahniah para pemenang! Sayang LH tak join sebab tak sempat

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada semua pemenang 😊.

    ReplyDelete
  6. wow... tahniah pada semua pemenang...

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah :) terima kasih misya.. x sangka pulak jadi yang ke-2 terpantas.. rezeki kakmim ni nk dpt gift dr misya walaupun tujuan utama nk join bkn nk mengharap hadiah bagai pun cuma nk menambah kenalan blogger... semoga ukhwah kita berpanjangan insya allah... nnt kakmim dm di IG k.. thanks tau!

    Yg lain tu tahniah jugak... nanti kakmim BW & follow bg yg blom follow ye

    ReplyDelete
  8. wow! tahniah 2 pemenang tu.
    aida da baca da entri mrs.A tentang hadiah gojes misya ni tau.

    alhamdulillah :) aida menang juga.

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts