Pemenang Wallet Giveaway by Misya 2021

Salam semua. Hari yang dinanti-nantikan telah tiba bagi peserta Wallet Giveaway by Misya 2021!!! Sis pun sangat excited plus agak nervous nak umumkan siapakah pemenang bertuah wallet F.Timber dan Nichi yang sis nak hadiahkan. ;) Jom tengok senarai peserta dan points masing-masing. Points dikira berdasarkan setiap orang berbeza yang di tag di IG / Blog / add di Telegram. Peserta yang mempunyai points tertinggi adalah pemenang GA ini! Setelah pengiraan points dibuat, berikut adalah senarainya : 


1. Abam Kie (Telegram) : 40 points

2.  Lycialaurentia (IG + Telegram) : 35 points

3.  Dyastarz (IG) : 113 points

4. Mummy Ayu (Blog + IG) : 30 points

5.  Najah Salwa (IG) : 10 points

6.  Citybakes.my (IG) : 9 points

7. Nora Razalli (Blog) : 8 points

8.Ah_Jaynee (IG) : 5 points

9.  Marywong570 (IG): 8 points

10. Ejulz (Blog) : 34 points

11. Suria Amanda (Blog) : 12 points

12. zackrynazaleekha (IG) : 41

13. cheryy_1212 (IG) : 8 points

14. _.ptriblq506 (IG) : 3 points

15. wendywei_ (IG) : 9 points

16. itsweiqin_ (IG) : 3 points

17. tyrazman (IG) : 22 points

18. lainee_ng (IG) : 6 points

19. erikaxandra (IG) : 12 points

20. nursyazila_aqilah (IG) : 9 points

21. ismecy___ (IG) : 10 points

22. jermaine.com.my (IG) : 10 points 


So, daripada list di atas dah tahu siapakah pemenangnya?? ;) Disebabkan ada 3 wallet maka sis pilih 3 pemenang berdasarkan point s tertinggi. Jeng jeng jeng...


Dengan bangganya sis ucapkan tahniah kepada peserta-perserta berikut :


Yeayyy congratulations!!

Untuk pemenang tempat pertama disebabkan beliau mempunyai points sangat tinggi (melebihi 100 points) so sis beri peluang untuk beliau pilih nak wallet yang mana satu daripada ketiga-tiga wallet yang sis nak hadiahkan. Best tak? Best kan... Pemenang kedua dan ketiga, wallet akan diberikan secara random ya. :) 

Dan berita baik untuk peserta yang mengumpul 30 points ke atas, sis baik hati nak hadiahkan Voucher sebanyak RM10 setiap seorang. Sebab effort mereka sudi luangkan masa dan tenaga join my GA. Boleh tebus untuk beli mana-mana bags atau wallet dari sis. Nak beli untuk diri sendiri or nak bagi hadiah kat sesiapa pun boleh. Baik kan sis? hehe.. Dah dapat voucher bolehlah visit IG @ftseller_bymisya atau join my Telegram group untuk melihat katalog. Siapakah mereka? 

Here are they...


Tahniah!!! 

Buat para pemenang mohon berikan details nama, alamat dan nombor telefon ke IG @ftseller_bymisya untuk tuntut hadiah anda ya. Bagi pemenang voucher, mohon dm sis di IG juga untuk sis berikan details voucher. Buat yang tak menang jangan sedih-sedih tau. Belum ada rezeki tu. hehe.. Jangan serik-serik tau join my next GA. Mana tahu ada rezeki pula di lain GA. :) Thank you so much because sudi support this GA. Moga kita murah rezeki lagi selepas ini. Take care and stay safe!


Misya : Seronok bagi orang hadiah.

Comments

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts