Review Blog || Blog Cik TK

Salam semua. Blog kedua terakhir but still 10 terpantas yang join segmen sis sebelum ini, adalah Blok Cik TK. Why namanya Cik TK? Ahha dats why uols kena pi visit her blog. Sis pun tertanya-tanya apakah yang dimaksudkan dengan huruf TK tu. Belek punya belek akhirnya sis jumpa. Hehe memang unik asal kejadian nama TK tu. 


If nak tahu apa maksud TK tu silalah klik gambar di atas then klik 'About Me'. Sangat menarik plus uols dapat mengenali lebih dekat lagi personaliti penulis blog ni. Dari segi susun atur blog, sis suka sebab kemas tak serabut. Warna purple which antara warna favourite sis. hehe. Ada pelbagai story yang Cik TK share in her blog. If anda peminat J-Pop, anime dan lain-lain berkaitan Jepun, sesuai follow her blog. Mana tahu 1 day dapat pi Jepun. Sebab sis pun teringin nak gi Jepun!!! hahaha.. Tapi apakan daya, musim Covid-19 terpaksa simpan dulu impian tersebut. So jemput singgah Blog Cik TK ni ya! :)


Misya : Walaupun dah bergelar puan, but still ada rakan blogger panggil sis Cik Misya. hehe..

Comments

  1. wah boleh follow la cik TK pasni, macam menarik blog dia!

    ReplyDelete
  2. Wahh thanks misya!!! Hehe.. teringin nak ke Jepun.. Tapi entah bila dapat pergi..

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts