Review Blog : Kisah Aienienka

Salam. Yeayy sudah sampai ke blog ke-10 terpantas (Segmen INI) untuk saya review iaitu Kisah Aienienka, Jar of Memories


Masuk-masuk je this blog, seperti namanya juga Jar of Memories, sis pun automatik teringat kenangan-kenangan manis yang pernah sis alami. Serius! hehe.. Sebab gaya, susun atur dan penulisannya memang kena dengan tajuk blog ni. Penggunaan warnanya pun tersangatlah sweet.. Sejuk mata memandang gitu. Bila dah bergelar ibu ni, memang suka nengok benda sweet-sweet ni. Terus teringat kat anak-anak dan husband. hehe.



Nama Aienienka tu pun ada kisah tersendiri. Uols patut visit her blog okeys. Antara blogger yang rajin juga blogwalking dan join any segment. Kipidap Ibu Nami dan Nimi! hehe..


Misya :Suka nama Marvelous Misya sebab peminat filem Marvel.

Comments

  1. So proud of her blog. Sape lagi tukang edit designnya kalau bukan kita. eh eh...hahaha bangga kejap :P

    kipidap blogging!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah yeke? Bolehla nak mintak tlg designkan semula blog sis ni. Huhu

      Delete
  2. Terus rasa nak terjah!

    Oh, peminat marvel rupanya.. 😁

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts