Wallet Giveaway by Misya 2021

Salam. Hola! Seperti yang sis janjikan dalam entry INI, now sis melancarkan Wallet Giveaway By Misya 2021!🎉🎉🎉 Salah 1 wallet dalam gambar ni akan menjadi milik anda secara PERCUMA! 😍😍😍 Ada ke yang nak wallet free? 😉😉😉 Of course la ada kan!!! So cepat-cepat join. Macam mana caranya?


Cara-caranya seperti berikut :

1. Follow IG : @ftseller_bymisya
2. LIKE (LOVE) & SHARE photo INI dalam IG tersebut. (Boleh share di mana-mana platform)

3. Tag seramai mungkin rakan anda di ruangan komen pada gambar tersebut. Lagi ramai anda tag, lagi banyak peluang nak menang! (1 nama, 1 poin)

ATAU

Alamak takde IG?? Don't worry. Anda boleh join GA ni dengan join group Telegram VIP F.Timber & Nichi || Bags & Wallet by Misya, kemudian add seramai mungkin rakan di dalam group tersebut. 1 rakan, 1 poin. 

ATAU

Telegram pun takda? Boleh join as blogger juga. :) Bagaimana?

1. Follow this blog.

2. Create 1 entry bertajuk 'Wallet Giveaway by Misya 2021'. Copy dan paste banner GA di atas dalam entry tersebut dan backlinkkan ke entry ini. Publish dan komen link entry ke sini. 

3. Tag seramai mungkin rakan blogger dalam entry tersebut. 1 rakan, 1 point. DAN special untuk blogger yang berikan effort untuk buat entry GA ni, automatik anda mendapat 3 points extra! 

Kalau anda nak join melalui ketiga-tiga platform pun boleh. Lagi banyak peluang nak menang wallet free. Sis akan kira jumlah point setiap peserta dan akan umumkan pemenangnya 7 hari selepas GA tamat. 

So up to you nak hantarkan penyertaan melalui Instagram/Telegram/Blog. Lagi banyak point, lagi cerah peluang nak menang wallet free dari sis. Original brand F.Timber & Nichi yang bernilai RM69 setiap satu tau!

Sis share gambar wallet yang sis bakal berikan. Wallet yang mana 1? Surpriseeeee.. ;)




Cantikkan? Mana satukah milik anda? ;) Penyertaan dibuka sehingga 15 Januari 2021 jam 11.59 malam. Ada 10 hari sahaja tempoh GA ni berlangsung. Cepat-cepat join okeys! Will see the winners.. 💃💃💃👝👝👝 Good luck!


Misya : Kena cari duit untuk isi dalam wallet pula. Hehe. 

Comments

  1. Warna pink tu menggoda!! Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pink tu kalau nak beli pun dah sold out tau. :) Jemput join this GA kot ada rezeki kakmim boleh menang pink wallet tu. ;)

      Delete
  2. As salam. Tq sbb sudi jemput abamkie join GA. Abam Kie dah join menerusi telegram. Dah add ramai org pun...semoga ada rezeki nak menang wallet tu. ID telegram: abamkie

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Abam Kie! So far Abam kie dah mendahului peserta lain dengan 40 poins. hehe

      Delete
  3. salam, good morning!! dah join dah
    https://mummyayu.blogspot.com/2021/01/wallet-giveaway-by-misya-2021.html

    ReplyDelete
  4. joined! :)

    https://denhanda.blogspot.com/2021/01/wallet-giveaway-by-misya-2021.html

    ReplyDelete
  5. Salam. EJulz join :)

    https://ejulz.blogspot.com/2021/01/wallet-giveaway-by-misya-2021.html

    ReplyDelete
  6. Salam...SA joined
    http://www.suriaamanda.com/2021/01/wallet-giveaway-by-misya-2021.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kesudian anda memberikan pendapat positif anda. InsyaAllah Misya akan membalas komen bernas anda jika berkelapangan. Mana-mana komen berbentuk provokatif, hinaan, kutukan, berbaur lucah atau boleh menjatuhkan maruah seseorang akan direject dan dilaporkan kepada pihak berkuasa. Sekian.

Popular Posts