expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Modelling Portfolio


Photoshoot (2011-2012)


  • Model for Butik Mama
  • Model for Butik Dlia Jane Collection
  • Model for Izwanizzati Pretty Collection
  • Model for Butik Umyra Collections
  • Model for Al Shawls Online Boutique
  • Model for Zira Collection
  • Model for Butik Pengantin Sentuhan Nadhira
  • Model for NMS Bridal Collection
  • Model for Butik Semarak Kasih Erin Nanie Wedding Planner
  • Model for Myra Luminous
  • Model for Zayed Aisy 
  • Model for Elly Ryan Touched
  • Model for ESM's Products (Skirt)

TV/Advertisement/Video Clip

  • Talent for Iklan Promo Maulidurasul (TV9-2011)
  • Model for Music Video 'Satu' by Razz Rahman
  • Model for Inspirasi Fesyen in Warisan Chanteq Online Magazine
  • Penghias kolum 'Apa Kata Perunding Imej' Majalah Mingguan Wanita (22-28 Jun 2012/02)
  • Penghias Kolum 'Tampil Berbeza' & Make-Over Majalah Rapi (Bil 192: 15 Julai 2012
  • Penghias Kolum ' Isu Orang Bujang' Majalah Nur (Ogos 2012)
  • Personaliti TV ESM





Runway/Catwalk/Fashion Show

  • Bridal Show by Butik Warisan Cinta
  • Batik Attack by Zattera Apparels
  • Mini Fashion Show Busana Traditional 1Malaysia by ASKOPUTRA
  • Modelling Competition by C's Team
  • NMS Bridal Gallery Reunion & Potluck Event
  • Fashion Show by Matahati Fashionista
  • High Fashion Show Supermodel Look 2012 by Anggerik Desa


Achievements

  • Duta KrulMATRIC Photography & Services 2011
  • Duta Kecil Empayar Siti Murni
  • Semi-finalist Pencarian Model Sinar Inspirasi by Orange Photography
  • Finalist Pencarian Model Tudung ESM-Qaisara
  • 5th place Best Group for Wedding Classic & Modern Event
  • 2nd place Pencarian Model Muslimah Video Klip 'Satu' Razzi Rahman
  • Winner of Pencarian Model Muslimah by Studio Muslim
  • Winner of Pencarian Model Ara Lee Boutique
  • 3rd place NMS Collection Next Top Model
  • Winner of Pencarian Model Muslimah by Dia adalah Ina
  • Finalist of Gadis Warisan by Warisan Chanteq Online Magazine
  • Finalist Model Sinar Inspirasi by Orange Photography
  • Winner of Next Al Shawls Icon
  • Winner of Pencarian Model Butik Pengantin Sentuhan Nadhira
  • 2nd place Pakaian Tercantik for 100 Talents Butik Mama
  • 3rd Place Pencarian Model Dlia Jane Collection sesi 2012/2013
  • Peserta Harapan Wanita Terbaik Kursus Pengacaraan 'Jadilah Emcee Terbaik' (JET) September 2012




26 comments :

Nora Bridal Creation said... Reply To This Comment

Bagus Aimi ~ keep up good work ~ you will fly like an angel ~

~AiMi SyAhiRAh~ said... Reply To This Comment

@NBC: Tq so much sis for your support!=)

chot ok..! said... Reply To This Comment

woww hebatnya..

Nur fatihah said... Reply To This Comment

salam ... saya student IPTS , berminat utk mnjdi model muslimah tp msih blum dew peluang .. jika dew yg sudi mengmbil sy sbgai model , email sy embunsalju65@yahoo.com .. :) terima kasih ...

Eyesha Zaidin said... Reply To This Comment

^__^ good luck!

♕ NuRuL HAnAnI♕ said... Reply To This Comment

so gorgeous dear... suke cgt.. nak jadi model cam u ley tak??? huhuh...

Aieda said... Reply To This Comment

Hye sis...sy teringin jd mcm sis...
sy pnh jd model time study kt college, sy berminat jd model..if ada kekosongan di mama2 event or etc can contact me at sitihaida90@gmail.com

Nur Shawani said... Reply To This Comment

saya nur shawani..memang nak cgt jadi seorang model muslimah ni..klu nk mncari model..bolehla email saya di nurshawani@yahoo.com.saya boleh mghantar gmbr sya kpd akak..hrp akk dpt bntu :)

eitcha,IM said... Reply To This Comment

you are so ohsem kak :)

missp0tpet said... Reply To This Comment

macam mana nak aply jadi model kak ? saya nak try aply.

Maisarah Azhar said... Reply To This Comment

Salam...
sy berminat nak apply jd model..if ada kekosongan di mana2 event or etc can contact me at mzara56@gmail.com

Siti Aisyah Khalil said... Reply To This Comment

muka macam yatt hamzah..i like you!!

Fatin Nuranasuha said... Reply To This Comment

Assalamualaikum , saya berminat untuk jadi model . Tapi tiada pengalaman . Kalau ada kekosongan email saya kat fatinnuranasuha@gmail.com :)

Fatin Nuranasuha said... Reply To This Comment

Assalam :)
akk saya berminat nak jad model . tapi tiada pengalaman . harap akk membantu :) jika ade kekosongan email saya di fatinnuranasuha@gmail.com

Teena Tna said... Reply To This Comment

Saya pun berminat dalam bidang ni, macam mana nak buat ye?

habibah khan said... Reply To This Comment

hi, assalamualaikum & selamat petang. saya habibah, tinggal di bayan lepas pulau pinang. saya berminat dalam mencari part time kerja sebagai model muslimah. setakat ini belom ada sebarang pengalaman dlm industri modelling.,tapi saya berminat untuk mencari lebih pengalaman jika diberi peluang.
kalau ada kekosongan,utk photoshoot or apa2 je model bertudung,im free to try. sila emailkan atau call nombor yg tertera spt dibawah kepada saya. sherinakhan88@yahoo.com / 019-2617481 (habibah). terima kasih..

habibah khan said... Reply To This Comment

hi, assalamualaikum & selamat petang. saya habibah, tinggal di bayan lepas pulau pinang. saya berminat dalam mencari part time kerja sebagai model muslimah. setakat ini belom ada sebarang pengalaman dlm industri modelling.,tapi saya berminat untuk mencari lebih pengalaman jika diberi peluang.
kalau ada kekosongan,utk photoshoot or apa2 je model bertudung,im free to try. sila emailkan atau call nombor yg tertera spt dibawah kepada saya. sherinakhan88@yahoo.com / 019-2617481 (habibah). terima kasih..

habibah khan said... Reply To This Comment

hi, assalamualaikum & selamat petang. saya habibah, tinggal di bayan lepas pulau pinang. saya berminat dalam mencari part time kerja sebagai model muslimah. setakat ini belom ada sebarang pengalaman dlm industri modelling.,tapi saya berminat untuk mencari lebih pengalaman jika diberi peluang.
kalau ada kekosongan,utk photoshoot or apa2 je model bertudung,im free to try. sila emailkan atau call nombor yg tertera spt dibawah kepada saya. sherinakhan88@yahoo.com / 019-2617481 (habibah). terima kasih..

Syahida said... Reply To This Comment

Assalamualaikum, sis, saya berminat untuk menjadi model samaada untuk fashion show atau photoshoot. Jika ada kekosongan, sis boleh hubungi saya di syahidahilal@gmail.com atau 0173647415. Terima kasih ye. :)

nur fathia said... Reply To This Comment

Assalamualaikum. Tumpang tanya. Kalau tinggi 165 cm layak tak jadi model? Terima kasih

nur fathia said... Reply To This Comment

Assalamualaikum. Saya nak tanya. Kalau tinggi 165 cm ada kelayakan ke untuk jadi model?

Iola said... Reply To This Comment

cantik :) http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/07/2-segmen-blogwalking-pink-lady.html

Rose lieyza said... Reply To This Comment

cantikyer akak..
saye harap dapat jadi mcm akak satu hari nanti..im so fanatik kalau ckp psl modeling nie...masih baru n banyak lg ilmu yang kene belajar..tq akak share maklumat ttg modeling.. masih baru n sentiase berusaha ke arah itu..wish me kak...lov it soo much...

mohon promote ye akak ;)

miss Izza Ahmad
sangat berminat dalam muslimah modeling n sentiase free untuk ape shj event photoshoot MUA n etc..call/whatapps izza 0102218497
email rosliza_ahmad8587@yahoo.com
terima kasih sis

Rose lieyza said... Reply To This Comment

cantik sis
saye pn minat n fanatik sangt modeling nie..harap satu hari nati boleh jadi macam sis...masih baru n berusaha ke arah impian itu...sangat minat dalam muslimah modeling, any event n photoshoot, MUA always free.

izza ahmad
email rosliza_ahmad8587@yahoo.com
hubungi/whatapps 0102218497

for any event, photoshoot, MUA, Modeling Terima kasih ",)

suziey sue said... Reply To This Comment

Assalamualaikum, sis, saya berminat untuk menjadi model atau photoshoot. Jika ada kekosongan, sis boleh hubungi saya di suezyyann95@gmail.com atau 01114307532 Terima kasih ye. :)

Misya (Aimi Syahirah) said... Reply To This Comment

Salam semua.. Maaf ya adik-adik atau kakak-kakak yang berminat nak jadi model di sini. Saya bukanlah agensi modelling atau orang yang boleh beri anda modelling job. Saya pun model juga suatu masa dulu. Now saya berehat dari bidang modelling sebab dah bekeluarga. Anda pun boleh jadi model tapi boleh cari di tempat-tempat sepatutnya. Belajar di kelas khas atau daftar dengan agensi modelling. InsyaAllah anda boleh mengembangkan bakat di sana.=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...